CTIEZ'S BLOG

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Thursday, 23 April 2015

Cantik Luaran Cantik Dalaman

with 1 comment
Naluri seorang wanita, suka melihat sesuatu yang cantik. Kadang-kadang bila terlihat wanita lain mempunyai kulit yang cantik, halus dan gebu kita sendiri pun akan rasa teruja dan tertanya-tanya apakah yang digunakan.. Betul tak?

Untuk kekal cantik seharusnya memerlukan penjagaan yang rapi bukan sahaja dari segi luaran, malah kita juga seharusnya menjaga dari dalaman juga. Rata-rata wanita di Malaysia mencari produk-produk kecantikan hanya untuk luaran sahaja. Sebenarnya asas kecantikan haruslah bermula dari dalam.


Bila Cantik, keyakinan diri bertambah, rasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang kan.Secara realitinya.. peredaran masa menyebabkan faktor-faktor yang boleh mempengaruhi kehidupan kita. Jika zaman dulu tiada fast food.. tapi sekarang kita lebih memilih untuk makan fast food disebabkan oleh kekangan masa. Kebanyakan wanita di Malaysia sekarang terdiri daripada wanita bekerjaya. Jadi faktor kekurangan masa adalah satu faktor yang kadang-kadang kita ketepikan soal penjagaan diri.

Dan inilah keadaan dimana kita sangat-sangat memerlukan supplement untuk kehidupan seharian kita.

set cantik
Disebabkan oleh itu juga saya memilih untuk menggunakan dan mengamalkan supplement dari SHAKLEE.

Kenapa saya memilih SHAKLEE??Suplement dari SHAKLEE dihasilkan dari sumber semulajadi yang terbukti selamat dan berkesan. Ianya juga sudah dipercayai lebih 50 tahun. SHAKLEE juga sentiasa memastikan dan sentiasa meneruskan kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk.

Ingin cantik?? Haruslah bijak memilih produk yang sesuai untuk anda dan pastikan ianya adalah dari sumber semulajadi.
 

Terima kasih kerana membaca Cantik Luaran Cantik Dalaman.

1 comment:

  1. kalau nak cantik kena berkorban..korban apa? korban dengan jaga sebaik mungkin hehe

    ReplyDelete

Visitors

Connect With Us

Popular Posts

My Blog List

Search This Blog